Süreçlerde yarattığımız yapıtlar, gün sonunda bizi yarattı.

   Burada hepimiz tcmaya güveniyoruz. İlla ki herkesin belli başlı nedenleri vardır. Tcmanın kutunun, karakterinin bütün farklı karakterlerde farklı dışavurumlar gösterdiğinin hepimiz biliyoruz süreçlerle. Eskiden insanın yediği ekmeğin bayat ve taze olmasını tecelli eden talihe fazlasıyla kızgındım. Çünkü toydum ve üstesinden gelmem gereken bu talih tcma ile birlikte dar olan ufkumu açtığında bunca zorluğun içinde kolaylığı görüp potansiyelini gerçekleştiremeyince daha çok kendime kızmaya, sallantılı duygu durumlarına yol açıyordu. Omegabeta evreleri işte, klasiktir. Gün gittikçe tcma'yı incisözlükteki çok sevip, takip ettiğim yazardan daha çok ona dair bütün işe yarar bilgiyi sömürmeye dair bir girişimin ihtiyaçlarını duydum kendi içimde (üstünden geçeyim. ben farkında olmadan o zamanlarda tcmada gördüğüm kutun etkisiyle o kuttan yararlanmak ve bilgilenmek adına kendi kurtuluşumu istiyordum. yani etin kokusunu almış ve o eti almak için sahibine kendini sevecen gösteren kendi etrafında dört dönen köpek gibi değil avının zayıflıklarını, durumun ve şartların nasıl üstesinden gelebileceğim bir avcı rehberi olarak görüp kendi etimi nasıl kazanabileceğimi düşünen bir kurdun veyahut aslanın sürüsündeki diğer yetişkin kurtların eşliğinde avlanması gibi düşün. beta ile farkım budur. bencilliği iyi hale kanalize etmenin somut hali budur. olan olgu, söylenen ve söyleyen kişiye göre durum değiştirir.) ve bu yüzden kardeşlerim ile farkında olmadan nihai amaca odaklı bir dostluklar kurmuş bulundum. Betamıza cevap verelim hemen qwdyıhwqj evet yaptığım şey bencilce gözükebilir. fakat unutulmaması gereken şey insanın bencil olduğudur. eğer sen sosyal ortamlarda statün için ıkına durduğun bencil sırtlanlıklarını alelade göstermeye yarayan bir çıkar yolu olarak tuttuğun tutumu benim buradaki tuttuğum bencillik tutumu ile bir tutuyor isen kendi sikiklerinle tut kanka ne diyelim yani qwdhınqjmd. Ve bu dostluklar süreçleri denetim ile bu halimi, halimizi yarattı. Süreçlerde yarattığımız yapıtlar, gün sonunda bizi yarattı. Yolun sonuda kardeşlik işte, inş yani wqhdıjq.

10 yorum:

  1. tcma denen dolandırıcı muhammed yuşa aybek suç orağı da akın çiftlik imiş. nitelikli dolandırıcılıktan 4 er sene 5 er ay 10 ar gün hapis cezası aldılar. internete atmışlar mahkeme kararını. biri manisada biri erzurumdaymış. bi dolandırıcının peşine takılmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. kelin ilacı olsa başına sürer. bunlar alfa olsalar ilk kendileri takılırlardı.

    YanıtlaSil
  2. tcma denen dolandırıcı muhammed yuşa aybek suç orağı da akın çiftlik imiş. hacı tyler my7 gibi farklı nicklerle takılıyorlarmış. nitelikli dolandırıcılıktan 4 er sene 5 er ay 10 ar gün hapis cezası aldılar. internete atmışlar mahkeme kararını. biri manisada biri erzurumdaymış. bi dolandırıcının peşine takılmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. kelin ilacı olsa başına sürer. bunlar alfa olsalar ilk kendileri takılırlardı.

    YanıtlaSil
  3. muhammed yuşa aybek erzurumda akın çiftlik manisada dikkatli olun. ikisi internetten alfa falan diye dolandırıcılık kovalıyorlar ayık olun. tcmanın anası da nafaka dolandırıcısıymış. ana oğul meslek edinmişler dolandırıcılığı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahhaha beta liberallestirici ananida dolandirdik

      Sil
  4. Dolandırıcı avcısı Rus istihbarat ajanı çaktırma .d
    Seni kim niye dolandırsın lan?

    YanıtlaSil
  5. Bi bok olmaz sizden

    YanıtlaSil
  6. Ogway, tanga, okan31 hiçbir bok olmaz sizden, hayalperest ibneler

    YanıtlaSil
  7. 2017den beri ses soluk yok, noldu yavru köpek gibi ağlamanızla tcmabok sizi köpek kulübesine aldı mı hahahahahahasfasd

    YanıtlaSil
  8. basından beri kardeşlik dolandırıcılık faaliyeti miydi

    YanıtlaSil
  9. evet dolandırıcılık faaliyetiydi :ddddddd
    yuşa piçi önce milletin emeğini bedavaya sömürmeye kalktı.
    kitap yazdırıp reklamını topladığı enayilerin emeğiyle bedavaya yaptıracaktı.
    baktı emek sömürüsü dalgası tutmuyo kitap için en baba komisyon %8 mi %10 mu ne vermiş yayınevleri sonra kardeşlik dediği tokatlama tarikatına girişte aidat toplamaya başladı.
    sonra da kardeşlik dediği tokatlama tarikatında parası olduklarını duyduklarından laptop, iphone, nakit para vs. dolandırdı.
    Hepsi bundan ibaret.

    BİR DOLANDIRICILIK HİKAYESİNİ DİNLEDİNİZ. TEŞKÜRLER CANLARIM..

    YanıtlaSil