haci tyler - 03.07.2016


mesaj alanla ilgilidir abi. kitle misin yoksa iletişim misin yoksa araç mısın asdasdasd. yaptığım en kötü espri olabilir len bu. yettim beyler. mesajlara bakıyorum.

oh oh oh kimler gelmiş asdasdasd. baştaki ohlar biriken mesajlar sonunda bittiği içindi yoksa seninle sıçmaya gitmem eheheh. şaka kanka şaka sonra alınıyorsunuz sağda solda vızzıklıyorsunuz sizin gibi değerli insanlara -bariz yalan lololol- yakışıyor mu asdasdasd. neyse beyler sizi random gülme bombardımanına tuttuktan sonra meseleye geliyorum. şok şok işte çok merak ettiğiniz o görüntüler:

"kanka şöyle. genelde kızlarla flört ötesi bir ilişki kurmazdı tcma. ben hiç denk gelmedim. flörtü de çok olurdu. buradan azılı bir kitle üretebilirsin eheheh. böyle olmasın diye tekmeyi koyacağı kızlara büyük potlar kırardı. kızı soğuturdu. bunu iyi yapman lazım ama. yoksa kız potlara rağmen seninle olmayı seçerse sapığın oluyor. tcma bunu çok yaşardı çok iğrenç bir şey asdasdasd. alfa karakterine çok yakın olmanın sorunu bu. çekim korkunç boyutlarda oluyor. eğer bu çekimi yönlendirmezsen millet manyağa bağlıyor. sapığın oluyor veya hater diye bir kavram var nefret eden anlamında. bak başlığa işte eheheh. başlık tek başına tcma'nın yeteneklerinin ispatlanması teması üzerinde kurulu. o bile götünü yayıp gelip beni bulsunlar demedi. önce ortalığın anasını gondikleyip sonra arkasına yaslandı. adam karizma. pardon garizma eheheh."

"şu tespitini herkesle paylaşmak istiyorum. çok değerli. kafa patlattığın konu bildiğin konu olmayınca çıkarım üretemiyorsun ürettiklerin de sikik zannedişlerden öteye geçemeyen ciddiyetsiz mallıklar oluyor. işte senin doğal olarak farkında olduğun bu durumu beta farkedemiyor kendisinde. çünkü düşünsel fonksiyonları hastalıkları sebebiyle geri dönüşümü olmayan bir şekilde hasarlı. göremiyor ve göremeyecek eheheh. kanka girmiş olduğun sürüde tek kalıyorsun başlığı okuduğundan beri sorun bu. ya süpersin şerefsiz eheheh. cidden çok güzel soru. mesele şu. insanlar neden yalnız kalmıyorlar? sosyal ittifaklar kurmak zorundalar hayatta kalabilmek için. onlar için hayatta kalmak bir sürüye ait olabilmek. yalnız kalmaktan ne kadar ödlerinin patladığını bilsen çatlayana kadar gülerdin eheheh. artık ayak oyunlarına tahammülün yok. başlık gözünü açtı. mesele özetle bu. betaların birbirini yaladıklarını ve peşkeş çektiklerini söylemişsin. doğru. bunun sonucunda mutlu olduklarını söylemişsin. yanlış eheheh. sadece acılarını hafif bastırmaya yarıyor bu. mutluluk filan yok ortada. gözlerinin daha da açılmasını istiyorsan bir türk kızının instagram'ı ile gündelik hayatını karşılaştır asdasdasd. harbici söylüyorum. mutluluk nerede bi söyle bana eheheh. diyorsun sürüden kopunca selam vermeyince kimse sormuyor beni. kanka birbirlerine de öyle yapıyorlar. nasıl beklentiler bunlar. kimse sikmeyeceği eşeğe ot vermez. senin farkındalığını görüyorlar ve seni kandıramayacaklarını anlıyorlar içsel bir biçimde. orada kapanıyor senin meselen onlar için. sikecek eşek arıyorlar. abi bunu şimdiye kadar kendin görmen lazımdı. insan ilişkileri zaten bunun üzerine kurulu. insan ilişkilerini tozpembe sanan avam aynı zamanda karım tek başına tatile gidebilir o gece mesajıma cevap vermedi ama ben ona güveniyorum diyen malın bir alt modeli len asdasdas. sevgili konusu da aynı. istediğin gibi olmayacaksa olmasının önemi yok. senin sorunun ne biliyor musun? gözün açıldı. bok çukurunda olduğunu görüyorsun. eskiden görmüyordun. bu kadar basit eheheh. uyum sağlayamıyorsun çünkü sahte geliyorlar. kesinlikle kanka. bu seni sormama meselelerini de kafaya takma. sence sikliyorlar mı? seni veya herhangi birisini o grup içinden? hepsi kendi hayatlarıyla çok meşgul. seni yargılamaya bile vakitleri yok eheheh. bir kız meselesi filan olursa aralarında bağ kurulur malların. en öte bağ bu zaten bunların arasında. kavga filan da olabilir dayak yemedikleri sürece dayak yedikleri an birbirlerine düşerler asdasdasd. yeteneklerini nerede sergileyeceğini sormuşsun. kanka kardeşlik diye bir şey var tam senlik asdasdasd. mesela yani eheheh. olum başından beri ne anlatıyoruz."

"kafeye gitmek ne mal herif. abi bu başlık avam amaçların için uygun bir yer değil. siktir git derim kısa yoldan. başlık bu avam amaçlarına zarar verir canısı. harbici söylüyorum. insanlar tarafından koyun değil kurt kefesine konulursun. bu ilişkilerini pasif yapar mesela. öyle çok üstüne gelemezler filan. bunları yazma sebebim çoğunluk faydalansın. yoksa sen siktir git. kız kaldırmak ne ya asdasdasdas. git şunu yap şunu şöyle yap sonra şunu de filan mı bekliyorsun? bunu söyleyen orospu bir bok bilmiyordur kadınlara dair ve seni de 5. sınıf kaşar düşürmene dair güdüyordur. az götün olsun. bunlara ihtiyacın yok. direkt yaklaş birkaç mal düşer. club'a git filan. çözümü basit. tekrarlayayım. siktir git cahil sığır."

"olum siktirin gidin velet misiniz ne boksunuz ya. buralarda çürüyüp gideceksiniz daha hala mal mal meselelere takılıyorsunuz. kanka bir seçim yapın artık. ya beta olun. beyni çalışmayan bir mal olarak yazılan mesajları bile düzgün okuyamamaya başlayın. anlayalım beta olduğunuzu eheheh. veya omega olun. artık bir rota seçmenin vakti geldi bence. bokunu çıkarıyorsunuz. kendinize acı çektiriyorsunuz. beta olan gerizekalı omega gibi olmaya çalışıyor. yapmayın şunu kendinize."

"tcma öyle bir şey demiş miydi. vay be. ben bilmiyorum onu. cidden altın dişilerin %99'u yrg'dir. test için dememiş yani. gerisi tırt kanka aynen. boş beleş. tatmin sunamıyorlar. keşke sunsalar çünkü tav etmek çok çok basit. getiri ne? koca bir hiç eheheh. et düşkünü izmirli bir gollumsan ayrı mesele asdasdasdas. hayatında kızlar tarafından cüzzamlı muamelesi çekilip internetin derin köşelerine itilmiş gollum suratlı orospu çocuğunun buralarda tatmin araması modern çağın ne tatlı bir hastalığı değil mi asdasdasdas. bu tipler o et parçası tipsiz kızlara yazan mallar. ilginçtir siklenmiyorlar da eheheh. senin reddedeceğini söylediğin kızlar bu malların hayallerinde bile inanamayacakları kızlar. senin üstünlüğünden değil bu. onları acziyetinin derinliğinden. sen rutin bir şekilde iyileşiyorsun. bunlar normal aşamalar yani."

"kanka asdasdasdas diye gülmek güzel. olayları sallamadığımı bi sen anladın zaten helal asdasdasd. boş beleş bir mesaj olmasın. tavsiyeyle doldurayım. nerede bulunduğunuz önemlidir. trabzon'da soğuk yaklaşım yapamaz ama izmir'de yaparsınız. muhit de farkeder tabi mallaşmayın gerçi kime diyorum eheheh.  izmir kızları iyidir len yardırın. onlar bile siklemiyorsa abi tipin gollum gibidir asdasdasd. yani insana benzemiyorsundur. alfa öğretisi bile sana derman olamaz çünkü öğretinin faydası için ön şart insan olman eheheh. o sıfatla kızlar tinerci olmadığın için seni takdir edebilirler ötesini bekleme. ölümcül vaka. doğa senin genlerini istemiyor demektir. dert etme kanka köyden kız alırsın asdasdasd. ya her topal malın bir kör yine mal alıcısı vardır. dert etme. bekle. bu kadar leş bi malsan zaten inci senin için biçilmiş kaftan. doldur ömrünü asdasdasdas. bu da tipsiz betalara genel bir tavsiye oldu eheheh."

"göz gezdiriyorum mesaja. kanka ben bunun gibi mallarla çok uğraştım zamanında test grupları kurulurken filan. bana sıradan geliyorlar artık eskiden ilginç gelirlerdi ama insan psikolojisine hakim olduktan sonra ilginçliğini yitiriyor. genelde götlerine giren atılma kazığı sonrası hala kuyruk acıları oluyor. sıradan geliyor ama çok gülüyorum. bir standup gösterisini defalarca izlemek gibi. umuyorum bu sefer de böyle olur asdasdasd. mantıksal safsata yapıp olmayan şeyleri olmuş gibi lanse etmesin diye -çok sever betalar bunu onları rahatlatıyor eheheh- zaten komple hastalıklı ruhundan yalanlarla dolduracağına emin olduğum mesajların en azından kilit yalanlarına değineyim. 1 yıl aralıksız olan hiçbir test grubu olmadı kanka eheheh. mesela siz alınırsanız ne olur bilemem. belki sizi 1 yıl bekletirler. ama eskiye dair öyle bir mesele yok. kardeşlik ve test grupları aynı şey değildir. aynı şey gibi sunmasına bakma malın ayırt edemiyor asdasdasd. o tipten en fazla bu çıkar zaten eheheh. harbici söylüyorum. fizyonomi diye bir bilim var. araştırın. bu kıyağımı da unutmayın. kardeşlik'in fizyonomik olarak tertemiz olmayan birisini lider olarak kabul etmesi mümkün olabilir mi asdasdasd. bir de bu delinin fizyonomisine bakın. bunun gibi birçok test var. kardeşlik'e kabul edilmek bu kadar zor ise lideri olmak daha zor olmalı değil mi mantıken asdasdasd. adam atmak ne biliyor musun? bir insanın hayatının kaymasına karar vermek demek. kardeşlik ehli gibi elit bir ekip böyle korkunç bir yetkiyi sence hiçbir menfaatin olmadığı bir ortamda rastgele birine bırakır mı? bunlar çok basit mantık yürütmelerdir asdasdasd. tcma'nın liderliği ve seçilmişliği tartışmaya açık bir konu bile değil. 16 yaşındayken bunların alayının anasını gondikleyen birisinden bahsediyoruz eheheh. sözlerine az bakarsan bu ekipten en malı buymuş demek ki hala kitap filan basılacak sanıyor asdasdasd. bak hele tipsiz orangutana teoride farklıyız diyor. sen kimsin gerizekalı asdasdasd. nasıl kafalar len bunlar asdasdasd. ya abi öldüm ajajajaja. çenem ağrıdı len gülmekten. kitap çıkmayacak zaten boşa beklemeyin asdasdsad. üzücü olabilir bunu duymak ama testti o mevzu. ben yıkılmıştım çünkü tcma'nın bir gün içinde anlattıklarının bile kaydedilmesi taraftarıydım. yapmadılar eheheh. kardeşlik ciddi öğretileri paylaşmaz. eee güzel test için 3-5 gerizekalının para açlığına hitap etmek lazım tabi takdir ediyorum tcma'yı eheheh. aynen kanka dönüp dolaşıp bunları yazacak ne yapacak asdasdasd. çok süper yapmışsın len helal. mesajı ifşa et bence içerik olarak. insanlar tam olarak görsün nasıl gerizekalı bunlar belki hala anlamayan vardır eheheh. şuna dikkat etmenizi istiyorum. betalar o kadar uç bir deliliğe sahipler ki geçen onca yıla rağmen tam olarak tcma'nın onları savurup attığı çamurda yaşıyorlar zerre çıkamamışlar oradan ve daha da batmışlar. tcma'nın sahip olduğu kut ve insanlar üzerindeki etkisi ne kadar güçlü iyice görün. başlık bunun ispatı tamam ama bence test gruplarında kafayı yiyen betalar daha nadide örnekler o yüzden inceleyin bunları dedim. şu etkileme gücüne bakar mısın abi asdasdasd. tcma'nın test olarak sunduğu paradigmadan zerre kurtulamamışlar ve hala hakikat olarak benimsedikleri kendi fikri olduklarını sandıkları şeyler tcma tarafından yapılan testler asdasdasd. iyi trollemişsin kamili kafası bu kadar basınca trollemek kolay oluyor zaten. len iyi güldüm sağol gürbüz böyle şeyleri daha artırın bence çok güzel oluyor ya asdasdasd."

"kanka yapabilirsin de mal gibi eşek olman lazım. yoksa kimse sikmeyeceği eşeğe ot vermez. sosyal ittifak meselesi. tcma'nın insanların sana eşek olmadan ot vermesini sağlayacak püf noktaları vardı mesela. adamın müthiş keşifleri var len görmeniz lazım. mesele başlıkla kalmadı yani. 16 yaşındayken onu yapan şimdi neyi yapar düşünün asdasdasdasd. demokrasiyi iyi incele sen. kimse aaa bu alfa len vay be demez. alttan alta hissettikleri an alfa karakterine yakın olduğunu ve onların korkularının senin korkuların olmadığını senden rahatsızlık duyarlar. aynı zamanda çekim duyarlar asdasdasd. iki duygu hissetmeleri sağlıksız değil tam aksine çok sağlıklı bir tepkidir şu koşulda. bu iki taraflı. başlık alfa öğretisini anlatıyor ama dikkat et ilişkilere dair stratejiler de veriyor. alfa öğretisi çekimi oluşturur ama yetmez. bu çekimi yönlendirmek senin bilinçli meselen bir süre sonra o da otomatik oluyor zaten. insan vücudu böyle kurulmuş bir varlık. bunun çok detayı var da siktir et eheheh. kitap demişken az önce bu konularla ilgili bir kitap yazmalı tcma. -malı -meli yani eheheh. yazacak olsa yazardı gerçi de neyse. ya olmayacak ama insan bekliyor işte asdasdasd."

"kanka bak kendini iyi ifade etmişsin burada. seni kırdıysam sori eheheh. gerçi kelin de köre lafı var benim yazılar da komple iç içe geçiyor asdasdasd."

"kanka bana atabilirsin saha görevi raporunu. okurum bakarım yani elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım."

"sen de adamsın kanka eyv canısı kanayan beyaz gül var şuan yakamda eheheh."

"aynen kanka benden araklamış pezolar asdasdasda. linki de vereceğim millete. herkes görsün bu rezilliği eheheh. şaka bir yana denk gelmiştir. yoksa ekşi malları kendi çalıp kendi oynarlar. hakikatle arayışla filan işleri olmaz. gel gör ki tcma ekşi'yi baya severdi ya. çoğunluğu mal tamam da bazen güzel şeyler çıkıyordu o yüzden sempati beslerdi. ekşiciler bayrağı asabilirler asdasdasd."
* http://www.imgim.com/dbnnpv.png

"herkesin yolu kendine. kiminizin yazısı iyi kiminizin analiz yeteneği kiminiz betaları iyi sikiyor eheheh. hepiniz birleşip birbirinizi kurtarmalısınız. insan doğru şartlar altında birbirine faydası olan bir varlık. doğru şartlar sizde. başlık sizi kardeş kıldı. birbirinizin kurdu değil birbirinizin destekçisi ve eleştireni olun. birleşin. birleşirken oluşumun saflığını koruyun. betaları fırlatın gitsin. ama saçma sapan test grubu yapıyoruz triplerine girmeyin bu konuda gereken tavsiyeleri vermiştim. adaleti kovalayın. varlık gösterin. yeterince uzun süre doğru şeyleri yapar ve kendinizi de düzeltirseniz -bu ikisi çok ilintili birbirine sorununuz bu aksiyon olmadan gelişim bekliyorsunuz öyle bi dünya yok eheheh- sağlam adımlar atıyorsunuz demektir. kardeşlik sizi inkar edemeyecektir. inkar etmek bir yana sempati besleyecektir. size bunları 1 yıldır anlatıyorum aynı şeyleri yazmaktan klavyedeki tuşlar aşındı asdasdasdasd."

"kanka ben aktif oluyorum. çok gelmeye çalışıyorum buraya rahat ol. sen soracağını sor ben görünce cevaplarım. bazı mallar çöp gibi mesaj atıyor onların arasında yüzmem gerekiyor saatlerce. saatlerce ya. ne boş tiplersiniz asdasdasd. sen sor yani kanka ricam ise mantıklı olması eheheh."

"tcma'nın bazı ileri flörtlerine izlettiği temel filmler vardı. savaş gibi duran ama duygu yüklü filmler. alayı güzel bakış açısı sunar. senin tcma'nın flörtlerinden neyin eksik koçum parçala asdasdasd. hatırladığım kadarıyla sıralıyorum: cesur yürek bunu hepsine izlettiriyordu eheheh. gladyatör. son samuray. tron efsanesi. pers prensi zamanın kumları. assassin's creed embers şu kısma uyanık olun modern filozoflar görüşlerini kitaplarla değil oyunlarla dizilerle filmlerle yayarlar kıps yine tyler kardeşinizden bal gibi reçel gibi bir taktik asdasdasd."

"kanka seni seviyorum çünkü son mesajsın asdasdasd. oh be. yazılanları anlıyorsan ne güzel kanka. değişmemek imkansız yazılanları anlıyorsan. en kilit nokta bu çünkü değişimin kapısı içeriden açılır. sen anlamalısın ki değişesin. betaların kapısı kilitli oluyor açamıyorlar hastalıklar kuruntular zannedişler kendi değersizliğini bastırmak için harcadığı enerji filan örtmüş tabi neo korteksi beyni can çekişiyor malın asdasdasdsd. neyse onun işi de zor kanka. herkes kendi yolunda. kimin neyi hakettiğini de tanrı bilir. biz sadece mücadele ederiz. her işin sonu tanrı'ya aittir."

"hay ananın gondiği tam mesajlar bitti diye sevinirken asdasdasd. kanka yrg yatırımcı reddeden gerçekçi. pandora tanımı aynen. conoisseur müydü neydi böyle sikimsonik fransızca bir kelimeyle isim vermişler. usta anlamına geliyor. vin di carlo's pandora's box. tcma severdi bu herifi değerli birisidir ama işte pickup işlerinin yavşaklıkları sonuçta hadi bi güzellik yapayım hayata dair bir hakikati daha vereyim kendinizi satmak zorundasınız alfa olmanız ise satacağınız malın bir ferrari olması demek işinizi kolaylaştırır ama iş hala doğal olarak ortadadır stratejiler -bir süre sonra otomatikleşecekler eğer alfa karakterine yaklaştıysan yoksa tıkanır kalırsın taktiklerin içinde detayını bi ara anlatırım ama bu merak edilecek bir şey değil söyleyeyim teferruat yani eheheh- gerekir insan doğal olarak birbirinin kurdu olan bir varlık olduğu için aaa ne güzel bir alfa bununla arkadaş/sevgili olmalıyım demez kimse. tcma ne diyordu? bir alfa onlar için ölüm demektir. çekimi alfa karakterine yakın olman halleder ama yönlendirme ve satma işi sana aittir. bu takım işi yani. otomatik yaptıkların var ve farkında olarak yaptıkların var. götünüzle okuyorsunuz resmen abi bunlar size yıllar önce bizzat tcma tarafından söylendi ama farketmekten acizsiniz. satmak için stratejiler lazım. karşı tarafa üstünlük kurmak ve dünyasının parçası olmak lazım. neden? çünkü akılları yok eheheh. bildiğin akılları yok. düşünemiyorlar. şaka yapmıyorum. bak bu çok harbici bir mesele. kardeşlik bu nedenle senden aklının olmasını istiyor. bir gün beta olmamanın tek yolu aklını keskinleştirip olayları anlaman daha derin bir kavrayışa sahip olmandan geçiyor. aynı zamanda her zaman alfa karakterine yakın olmanın yolu da buradan geçiyor. insanların çoğunun aklı köpek gibi geriledi ve bunu kendileri hep kolaya kaçıp sürüyü takip ederek yaptılar şimdi de o bok çukurundan çıkamıyorlar. çıkamayacaklar. betaların halihazırda olduğu bu konumda olmak ister misin? aklını keskinleştir diye bas bas bağırmamın sebebi buydu asdasdasdsd. kendini satman gerekiyor çünkü karşı taraf ne bok yiyeceğinden habersiz. ne arıyor? ne istiyor? kendisine ne lazım? hiçbir fikri yok. her şeyi satabilirsin. ama pandora daha elit kadınlar açısından yardımcı olacaktır. oradaki rollere bürünmeyin 2-3 kız için. pandora'yı derin bir kavrayışa sahip olma yolunda kullandığınız enstrümanlardan biri gibi düşünün ve kullanın. kadınların ihtiyaçlarını anlayın. pandora fikir verebilir bu konuda tam cevabı tcma dışında kimseden beklemeyin tabi eheheh. ama vin iyidir. diğerlerine nazaran çok düzgün ve dengeli bi tiptir. adamın fotoğraflarına bakın ben zararsızım diyor resmen asdasdasd. böyle insanlardan güzel bilgiler çıkar. öyle mal mal clublarda resimleri olan sikkolar bir sike derman olmaz mystery'den beri aynı bokları ısıtıp ısıtıp sunuyorlar mystery de iyidir aslında ona da bakabilirsiniz temiz tiptir -biraz eheheh- iletişime dair güzel tespitleri vardır elbet fikir verir. baştan söyleyeyim tüm cevapları oralarda arayıp zaman harcamayın veya harcayın banane asdasdasds. öğretiye paralel attraction code diye bir kitabı var mesela bakabilirsiniz ama işte parayla sattığı için biraz çarığı çürüğü de doldurmuş tabi pazarlama eheheh. fikir verir ama. amacınız bu olmalı. hayatın amacını aramayın çünkü çoktan buldunuz. ya bulmadığını düşünüyorsan başlığa rağmen fazla zorlama kanka pickup filan seni bekler hadi naş asdasdasdasd. bundan sonra -azıcık aklı olan için- sizin serüveniniz bu amaçta nasıl ilerleyeceğinize dair. okuduğunuz kitap bir fikir verse bir fikir bir fikirdir sen ettiğin kar açısından bak olaya eheheh.
bu mesaj biraz aceleye kaldı her şey karışık duruyor olabilir çünkü tam gitmek üzereyken attın. e misafir umduğunu değil bulduğunu yer asdasdasds."


2 yorum:

  1. tcma denen dolandırıcı muhammed yuşa aybek suç orağı da akın çiftlik imiş. hacı tyler my7 gibi farklı nicklerle takılıyorlarmış. nitelikli dolandırıcılıktan 4 er sene 5 er ay 10 ar gün hapis cezası aldılar. internete atmışlar mahkeme kararını. biri manisada biri erzurumdaymış. bi dolandırıcının peşine takılmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. kelin ilacı olsa başına sürer. bunlar alfa olsalar ilk kendileri takılırlardı.

    YanıtlaSil
  2. kardeşliğe üyelik-vergi adı altında benden de 3 ay boyunca para aldılar toplamda 1000 liraya yakın para attım. ilk ay akın çiftlik hesabına diğer aylar muhammed yuşa aybek hesabına para attım. param yok deyince de beta oldun artık diyerek kardeşlikten attılar. sonra internette araştırınca anladım ki dolandırılmışım. 1000 lira için dava falan uğraşmayacağım. haram zehir zıkkım olsun şerefsizlere!

    YanıtlaSil