haci tyler - 30.07.2015

ya ne olursa olsun. ömrümdeki en güvenilir ve taşaklı adamları kardeşlik'te gördüm. sizler gibi sikko bir hayatım da hiç olmadı eheheh. buraya dikkat edin. evden çıkmayan cüceler tcma'yı görünce doğal olarak vay be adama bak diyorlar. ilginç olan şu ben de aynısını dedim. böyle küçük çocuk gibi lan adam. buradan dolayı hafife alanları da havada karada sikip denizde solunum yapacak kıvama getirmeyi bilecek kadar ileri bir zekası var. en ürperticisi adamın kafa yapısı. yani sen bir şeyi okuyup taklit edersin ancak. görüyorsunuz adamın üslubunu yazdıklarını çalmaya kasanları. adamın sikinde bile değildi. dalga geçiyorduk bu mallarla biz. neyse. adamın kafası ilginç çalışıyor. yani alakasız 2 şeyi öğrenip bunlardan yepyeni bir şey sentezleyebiliyor. yada sen bir şey demeden ne diyeceğini biliyor. yada bir kızla ileride ne yaşayacağını aşama aşama biliyor bize söylüyordu. gerçekten dedikleri birer birer oluyordu. bu her şeyde oluyor ama. adam karı uzmanı ama daha doğrusu her şeyin uzmanı. yani şuan youtube'ta gamerlık yapabilir ve müthiş başarılı olur. birçok işi yapabilir. ama o planlarını kardeşlik'e göre yapıyordu. bunları da yazıyorum adam kızmaz diye. yani bunları sıkıntı edecek birisi kesinlikle değil. mallığa tahammülü yok ama asdasddsa. birisi mallık yapınca yada boş konuşunca gerçekten sinirleniyor. boşa zaman yediği için. bunu sonraları farkettim. yani böyle kısır muhabbetler olur hani siz malların arasında eheheh. amaçsızca boş boş ötersiniz. buna dayanamıyor adam. sinirleniyor. neden bilmiyorum ama adamla konuşurken hayat çok pürüzsüz ve aşılması basit engellerle dolu gibi geliyor. çoğu mal beta o hislere kapılıp gazlanıp sonra atılınca da ağlıyor. ya beyler ağlayın ağlamayın da hayatınız için bir şeyler yapın artık. az okuyun öğrenin etrafta cemaat evlerinde fırlama olduğunu sanan lümpenler gibi dolaşmayın eheheheh. şimdiden özledim kardeşlik'i. 2-3 yıldır atılmış olanlar sabır, ailelerine baş sağasdasdasdad. öyle işte.

kardeşlik'te olmayanlar için de şunu söylemek istiyorum. şöyle bir sorun var beyler. eğer kardeşlik için yaratıldıysanız orada olmadığınız her an acı çekersiniz. yoksa onun dışında pek bir şey kaybetmiyorsunuz çünkü girseniz bile ilerleyemeyeceksiniz eheheh. atılıp kafayı yiyen manyakları da mı görmediniz? yani bu iş basit değil. çok ciddi bir iş. tamam tcma başlığı eğlenceli yazdı. kardeşlik de eğlenir çoğu zaman. ama genel konsepte bakarsak durum çok ciddi. yani ne hayalleriniz var biliyorum. ama birkaç sağlam omega dışında kimse onlara erişemeyecek. biliyorum beyler. ben de oradaydım. gidin bilgi felsefesi filan çalışın. felsefe çok önemlidir. böyle filozoflar mal mal ne konuşmuş onu takılmanıza gerek yok karı gibi konuşur onlar. önemli olan burada doğru düşünme sistemini öğrenmeniz gerektiği. yoksa ot bok sorularla kafanızı doldurursunuz. cevabı önemsiz olan çocuk sorularıyla da zamanınızı harcarsanız yerinizde sayar bir süre sonra psikolojik olarak bunalıma sürüklenirsiniz. o yüzden felsefe öğrenin tabi işinize yarayacak kısımları öğrenin. kesin öğrenin. şimdi bu nasihat gereksiz gözüktü ama ileride anlayacaksın önemini yapram yaz bunu bi kenara eheheh.

bu başlıktan kadınlar kötüdür erkekler iyidir anlamı çıkaran salakları da görmekten ben sıkıldım artık. anlayamayanları siklemiyor tcma gördüğünüz gibi açıklamıyor. bu başlığın felsefesini anlayamayanlar için ben açıklayayım. durum şu. insanlar içinde iyiler ve kötüler vardır. kadınlar içinde de altın dişiler ve betalar olduğu gibi erkekler içinde de böyledir. yani alfa ve beta. burada alfa ve altın dişi sahip olduğu meziyetlerden dolayı övülür, omega ise olabileceği gösterilerek uyandırılır, betalara ise sövülür. başlıkta orospular diye hakaret yağdırılan kesim karı betalardır. diğer hakaretlere maruz kalanlar ise erkek betalardır. yani adam kadınlardan nefret ediyor gibi bir şey yok. hatta kadınları daha çok seviyor diyebilirim ehehehh. orospu betalar tarafından törpülenen erkek görünce nasıl koruma içgüdüsüyle yaklaşıyorsa olaya beta dangalak kocası tarafından şiddet veya psikolojik baskı gören omega kadınına da aynı koruma içgüdüsüyle yaklaşıyor. tabi sizler sığ ve düşünmekten yoksun sığırlar olduğunuz için bunları ayırt edemiyorsunuz. kendinizle nasıl yaşıyorsunuz? en başta dedim ben bunu. siz daha başlığı anlamadınız ki. tcma gelse ne olacak gelmese ne olacak? sizlik bir durum yok yani eheheh.

evliliğe karşı birisi değil. devletin dayattığı evlilik kavramına karşı birisi. ancak evlilikte kadının ne olursa olsun törpüleme çalışması yapacağının da altını çiziyor. bunu her kadın yapar. ama az ama çok. doğası bu çünkü. bunu farkında bile olmadan yapıyor çünkü o bir tarla. yani sen de tohum oluyorsun sığır. kadın seni ölçüp tartıp bunu ekmeye değer mi yoksa başkası mı olsun diye taramak zorunda. bu testleri hep aş ama sana bokunu çıkarmadan test yapan kadına nefret duyma. bunu yapmasaydı şuan insanlık çok daha kötü bir halde olurdu. erkek olarak senin görevin gerekeni öğrenmek. sonuçta kadınlar bir erkeğin ilk öğrenmesi gereken varlıklardır. bu kadınlar meselesini çözmeden hiçbir şey yapamazsın. zaten bu nedenle tcma ilk olarak bunu ele aldı. öncelikli sorun buydu. hayatınızı sikenlerden kurtulup hayatınıza büyük katkılarda bulunacak kadınları bulmayı öğrenin diye. aynı olayı erkeklere de yaptı. boktan arkadaşlarınızdan kurtulup gerçek kardeşlerinizi ayırt edebilin diye. ne cahilsiniz olum ya ehehehh.

ya bu adam öyle sığ yada aptal birisi değil. sırf kadın diye birini aşağılayacak yada sırf erkek diye birini yüceltecek birisi hiç değil. şu alfaların zamanla kaybolmasındaki törpülenme olayında eleştirilen olay zamanla eğitimin aksaması yani babadan oğula alfalığın öğretilememeye başlaması. bu nedenle toplumdaki beta kadınların sayısının gittikçe artması bu olayın da sonuçta yine erkekleri etkileyip törpülemesi. alfa azalırsa beta kadın ve beta erkek artar. alfa artarsa beta kadın ve beta erkek azalır. altın dişide de bu geçerlidir. altın dişi artarsa beta erkek ve beta kadın azalır. ama şu var. genetik bazı faktörler var. yani işin en az %70'i genetik faktör. ne olacağını bu %70 belirliyor. geri kalan %30 seni çok  fantastik bir insan yapar. ama o doğuştan %70'liklerle baş edemezsin. tcma ile baş edemediler onca adam. bunun gibi. tabi kadınlarla ilgili değil bu olay. kadınlarla ilgili olunca durum biraz daha değişiyor. kadın altın dişiyse alfa dışında tavlanamaz. ama omega dişisinin üstüne düş tavlarsın. beta dişisini hiç kaale bile alma. ya amacınız karı kızsa şu yazdığım son birkaç cümle bile yeter. bu kadar. kendinizi boş yere yıpratmayın. kardeşlik öyle basit çocuklar için bir yer değil eheheh.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder