haci tyler - 26.07.2015

başlıkta şöyle bir şey gördüm. they call me alpha köle toplamış filan. adam o yüzden mi bir kamyon adamı attı? yani hem köle topluyor hem de eleme yapıp atıyor olabilir mi? kendine itaat etmeyenleri attı yalanı var bir de. sen oraya gidip test grubunda it gibi adama yaltaklanarak zaten yeterince itaat ettin canısı, çok yapmacık yani cevabın. atılma sebebinin yalakalık olduğu farketmeyenler var hala ben onlara üzülüyorum. gerekeni gerektiği gibi yapıp açlık yapmayan adamın çok çok yükseldiğini ben gördüm. bu adam bir kere bile tcma'yı övmedi. hatta çok mesafelilerdi birbirlerine diyebilirim. yapmayın. bu adam aptal değil. 3-5 çocuktan ego tatmini yapacak hiç değil. palavralarla anca kendi seviyenizdekileri kandıracağınızı hala mı anlamıyorsunuz?  ya gerçekten nasıl oluyor da bu kadar abartıyorsunuz kendinizi? sizi herhangi birisi neden köle olarak alsın ki? neye yaradınız neye yarıyorsunuz? yapmayın. benim gibi kendinize karşı dürüst olun. adam ömrü boyunca bu yeteneklerle yaşamış ama farketmiş sonradan illa bir takım olması gerekiyor. eğer bir takım olmazsa hiçbir iş yapamayacak ya da kalıcı bir iş yapamayacak diyelim. tony stark modu kapatıp hop ezio auditore mod açıyor. elit bir ekip toplama peşinde. aslında ben size söyleyeyim gördüğüm için, tek istediği şey hem arkadaş hem de hiyerarşinin gerektirdiği düzeni anlayabilecek bir topluluk. köle olayı filan geçiniz. sizi asıl kudurtan ne biliyor musunuz? ben biliyorum. adamın böyle istediği her şeyi evde mutfağa gidercesine rahat yapması. istediğini yapıyor ve kim ne söylemiş umrunda değil. e tabi kıskanılmak şart olur. olum benim gibi dürüst olun. tek kandırdığınızın kendiniz olduğunu görün ve buna karşı bir önlem alın artık. mesela kandırmayın kendinizi.

http://www.incisozluk.com.tr/w/ferre-end%C3%BCstrisi-de%C5%9Fifre-oldu/sahibi/1/
http://www.incisozluk.com.tr/w/islam-101-dersi-i%C3%A7in-s%C4%B1n%C4%B1flara/sahibi/1/
bakın mesela bu da başlığı okuyup gazlanmış bir ergen. buraya da yazayım da reklamı olsun gollumun ehehe. baktığınız anda üslup olarak ve bazı cümlelerin %100'lük benzerliği olarak they call me alpha gibi olmak için sıçana kadar ıkındığını görebilirsiniz. adamdan nefret ediyor çünkü gerizekalının hayattaki tek hedefi onun gibi olabilmek. beyinsiz işte. ateş olsa düştüğü yeri serinletir papiçulo. gelmiş o tiple şekil şemalle insanlara doğruları öğretecek öyle mi? asdadasd. yani bu kafada maldonadolar gaza gelip başlıklar açıp okumak için peşlerine takılan 3-5 abazayla tatmin oluyorlar. tcma bunları yapmadı. o 300-500 abazayı itina ile eledi. görülemiyor mu? bu aynştaynları o kadar adam takip edecek bunlar hemen tribe girerler. betanın tek başarısı bu olunca değerli hisseder tabi ehehe. şöyle bir sorun var. başlığı okuyan yada tcma ile birebir görüşüp onu taklit etmek için sıvayanlar eninde sonunda atıldı. tamam ben de atıldım ama o sebepten değil başka bir sebepten atıldım. sosyal medyada her bordo klavyeliye büyük anlamlar yüklemezseniz daha rahat edersiniz. anlatımı pekiştirmek için yalan söylemek de bu ergenlerin eskiden beri kullandıkları moda olan bir götü boklu çocuk hareketi. ferre sektörüyle ilgili makale bulunamadığını söylüyor vitaminsiz bıcırık. yarak afedersin. ingilizceni fransızlar mı sikti evladım? dünyada her şey hakkında istediğin sayıda makale hatta profesyonel makale bulursun. ya böyle yalanları neden inci'de söylüyorsun biliyor musun? çünkü buradaki mallar bunlara inanacak. sadece tayyar gibi böyle biraz kibirle söyle bitti gitti. kafasız sürüsü. şimdi bu başlıkları açanın kim olduğunu bile söyleyebilirim ama yapmayacağım. başlıkları açan size bir vesikalık fotoğrafını atsın da dine dönün. sadece bu kadar söylüyorum. 1 tane vesikalık fotoğraf ile sizi imanda 99. seviyeye getirebilir o tiple. boş ergenlerin boş işleri. bırakın şunları. başlık yazıldığı günden itibaren de gerek kadınlar gerek başka konularda bu adamın üslubunu çalmaya kasıp kasıp duruyorlar ve aynı etkiyi alamayınca da fake hesap açıp tekrar deniyorlar. sorunu anlatabildiysem çok iyi çünkü biraz karışmış gibi oldu. siz daha kendi totonuzu toparlayamıyorsunuz başka insanların hayatlarına mı değişim yapacaksınız? neyse.
dini bilgi için kardeşlik'in bile kullandığı sayfa:  http://www.kurandakidin.com/
youtube ve facebook sayfası: Kuran Araştırmaları Grubu
türkiye'de çok değerli hocalar var caner taslaman emre dorman mehmet okuyan gibi. bunlardan da ayrıca faydalanıyorlar. söyleyeyim de bakıp bakmamak sana kalmış.
ferre endüstrisi ise hiç öyle kasılacak bir şey değil. zamanında sadece yüksek lordlara hizmet veren roleplaylerin kameranın icadı ile halka yayılması. kesinlikle bir afyon. ama apple'ın pazar planları kadar korkunç değil. yani pis bir sektör ama sonuçta bu global dünyada tohum sektörü bile pis. ciddi bilgi arıyorsanız ırak'ın işgalinden sonra oradaki doğal tohumlar norveç'teki bankalara kaldırıldı ve amerikan üretimi kısır tohumlar dünyaya saçılıyor birer birer. bunları araştırabilirsiniz. böyle boş işlerle zamanınızı harcamayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder